Manusje Copyright-informatie

Copyright© 2004 Manusje. Alle rechten voorbehouden.

Manusje Afwijzing van bedrijfsaansprakelijkheid door de onderneming

Gebruik van deze website betekent aanvaarding van de hieronder beschreven gebruiksvoorwaarden. Elke op deze site vermelde polis kan zonder waarschuwing worden veranderd na openbaarmaking door Manusje.

Manusje Verbindingen naar andere sites

Een aantal voor u beschikbaar gemaakte verbindingen via de homepage van Manusje stellen u in staat de Manusje Website te verlaten. Wij willen u erop wijzen dat de via deze verbindingen beschikbare internetsites en het materiaal dat u daar kunt aantreffen, niet onder de verantwoording van Manusje vallen.

Evenmin is Manusje verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke externe sites of bronnen en doet geen aanbevelingen in uw richting over deze sites en het daar beschikbare materiaal.

Het feit dat Manusje deze verbindingen voor u bereikbaar heeft gemaakt houdt geen goedkeuring of aanbeveling in door Manusje van ongeacht welk van deze sites of aansprakelijk voor inhoud, reclame, producten of andere materialen op of verkrijgbaar via dergelijke sites of bronnen.

Manusje is niet verantwoordelijk of aansprakelijk, direct of indirect, voor mogelijke schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met gebruik van of vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten verkrijgbaar op of via dergelijke sites of bronnen.

Bovendien zal Manusje niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor ongeacht welk deel van de door u aan ons gegeven inhoud. Manusje biedt deze verbindingen alleen voor uw gemak aan.

Manusje Toestemming voor gebruik

Elke persoon heeft hiermee toestemming de informatie op www.manusje.nl uitsluitend voor informatieve doeleinden in te kijken. Geen enkel deel van de informatie op www.manusje.nl mag verspreid, gekopieerd of gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming vooraf van Manusje.